Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)

Мария Неделчева-Габриел

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)

61076
на 21.03.2017
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение Русофили (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

"По покана на Национално Движение "Русофили" днес проведохме съвместна среща. Запознах техните представители с прагматичните отношения на България с Русия и ЕС", това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в социалната мрежа фейсбук.

препоръчано

"За последната година посещенията на руски туристи в България са се увеличили с 40%, а с президента Путин сме обсъждали и потенциалните възможности за двете страни от проекта за газовия хъб "Балкан, работата по който вече започна.

Изразих несъгласието си с потъпкването на европейското знаме по време на събора на язовир Копринка. Представителите на Движението ме увериха, че това е било провокация и че те не стоят зад този акт", допълва Борисов. 

 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
РЕВОЛЮЦИОННО: Физици са готови да възродят алтернативна теория на гравитацията РЕВОЛЮЦИОННО: Физици са готови да възродят алтернативна теория на гравитацията
ПИК TV x
Явор Куюмджиев пред ПИК TV: Танкерите на Кирил Петков са химера! Има оферта, а не договор - няма къде да разтоварим втечнения газ Явор Куюмджиев пред ПИК TV: Танкерите на Кирил Петков са химера! Има оферта, а не договор - няма къде да разтоварим втечнения газ
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това