Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)

Мария Неделчева-Габриел

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)

64100
на 21.03.2017
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение Русофили (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

"По покана на Национално Движение "Русофили" днес проведохме съвместна среща. Запознах техните представители с прагматичните отношения на България с Русия и ЕС", това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в социалната мрежа фейсбук.

препоръчано

"За последната година посещенията на руски туристи в България са се увеличили с 40%, а с президента Путин сме обсъждали и потенциалните възможности за двете страни от проекта за газовия хъб "Балкан, работата по който вече започна.

Изразих несъгласието си с потъпкването на европейското знаме по време на събора на язовир Копринка. Представителите на Движението ме увериха, че това е било провокация и че те не стоят зад този акт", допълва Борисов. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК