Лидерът на КНСБ с изпреварваща новина - има шанс да спасим въглищните централи, бастисани от Киро

Акценти

Лидерът на КНСБ с изпреварваща новина - има шанс да спасим въглищните централи, бастисани от Киро

42989
на 12.01.2023
Лидерът на КНСБ с изпреварваща новина - има шанс да спасим въглищните централи, бастисани от Киро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това не е гласът само на работещите в комплекса, а гласът на разума. Така президентът на КНСБ Пламен Димитров коментира от ефира на Нова телевизия коментира днешният протест, който ще се проведе пред вратите на парламента. 

препоръчано

"Бизнесът казва - поголовни фалити, затваряния и 100-150 000 души на улицата“, обясни той какво ще последва, ако ги няма въглищните централи и как това ще се отрази на пазара на еленергия.

Димитров съобщи и новина в аванс. В енергийната комисия на парламента все пак са стигнали до обединяващо решение, а именно - да се задължи Министерски съвет да отвори Плана и да предоговори частта с въглищните централи до края на месец март.

"Остава да видим дали днес ще го гласуват в зала“, изрази надеждата си Пламен Димитров.

"България е ключовата страна, нашият ток, за региона. 2000 мегавата изнасяме през зимата всяка минута. Това означава режим на тока“, посочи Пламен Димитров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК