Лидия Чорбанова: Социалистите в Доспат ще продължат да работят за лявата кауза 

Региони

Лидия Чорбанова: Социалистите в Доспат ще продължат да работят за лявата кауза 

10598
преди 16 часа
Лидия Чорбанова: Социалистите в Доспат ще продължат да работят за лявата кауза 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Благодаря на всички социалисти и леви хора в Доспат, които ще продължат да работят за каузата, а на ПР-агенцията ще кажа само - НЕ, това не е "цялата организация на БСП в Доспат"!“, Това за казва в позиция на водачът на листата на БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в Смолян Лидия Чорбанова по повод разпространени спекулации за напускане на цялата организация на БСП в Доспат. Тя подчертава, че ПР-агенцията по информация от медиите, обслужва бившия председател на БСП Корнелия Нинова.

препоръчано

Чорбанова споделя, че преди дни е имало доста откровен разговор с членовете на Областния съвет на БСП в Смолян и с коалиционните партньори, които са в коалиция "БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА". „Разбирам, че вътрешнопартийните проблеми на БСП в областта са големи и натрупани в последните 3-4 години, но всички се съгласиха, че тези проблеми ще бъдат оставени настрана до 28 октомври. Нямаше член на Областния съвет, който да не беше съгласен, че ако сега не обединим всички леви хора в България, утре вече ще е късно“, пише още тя.

Чорбанова информира, че социалистите в Смолян ще открият своята кампания в понеделник и изразява увереност, че всички леви хора в Доспат, Борино, Смолян, Девин, Баните, Златоград, Мадан, Неделино, Рудозем и Чепеларе, ще работят здраво и въпреки подобни "доброжелателни" прессъобщения, ще успеят да направят по-висок резултат от този през последните години.

„На 27 октомври с номер 28 в интегралната бюлетина - за по-социална и лява България“, завърши тя.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Мермерски хвърли бомба за възможна сглобка след вота: Ако Тръмп спечели изборите, много по-възможна става коалиция между ГЕРБ и... (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Мермерски хвърли бомба за възможна сглобка след вота: Ако Тръмп спечели изборите, много по-възможна става коалиция между ГЕРБ и... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК