Ликвидираха режисьор и оператор на филми на „Ислямска държава“

СВЕТЪТ ДНЕС

Ликвидираха режисьор и оператор на филми на „Ислямска държава“

4143
на 31.05.2015
Ликвидираха режисьор и оператор на филми на „Ислямска държава“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Режисьор и оператор на филми, които снимат терористичната групировка „Ислямска държава“, са били ликвидирани в резултат на атака на иракските ВВС срещу една от базите на екстремистите в близост до град Фалуджа в провинцията Анбар. Това става ясно от изявление на иракското вътрешно министерство, излъчено по арабската телевизия Al Jazeera, предаде "Фокус".

препоръчано

Въздушният удар е бил нанесен, докато в базата е имало „съвещание на командири на „Ислямска държава“. Загинали са най-малко 28 терористи, основно чуждестранни граждани. Сред тях са, както е потвърдило министерството, създателят на „филми за „Ислямска държава.

Абу Мохамед ас Сури, както и операторът на пропагандните ленти, Абу Осама ал Амрики.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК