Линейка влезе в пешеходната зона на Враца, мъж лежи в магазин (СНИМКИ)

Региони

Линейка влезе в пешеходната зона на Враца, мъж лежи в магазин (СНИМКИ)

16512
на 24.08.2017
Линейка влезе в пешеходната зона на Враца, мъж лежи в магазин (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спешен случай в центъра на Враца вдигна накрак Бърза помощ. Линейка хвърчи по централната пешеходна улица, известна като Пробива. Медицинският екип се отзовал на повикване на тел. 112 за припаднал мъж в тежко състояние. Лекарите реагирали светкавично и само след минути пристигнал на мястото, съобщава "БулНюз".

препоръчано

Врачанин на средна възраст е пребледнял и припаднал в златарски магазин в центъра на града. Всичко това се случило, докато мъжът говорил с бижутерите. Изведнъж му станало лошо и се свлякъл на пода.

Продавачът веднага се обадил на спешния телефон и минути по-късно медиците оказваха първа помощ на видимо дезориентирания мъж.

Предстои врачанинът да бъде откаран в спешния център за допълнителни изследвания.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК