Лионел Меси на корицата на "Франс Футбол": Не сбърках с трансфера в ПСЖ

Световен футбол

Лионел Меси на корицата на "Франс Футбол": Не сбърках с трансфера в ПСЖ

3858
на 07.10.2021
Лионел Меси на корицата на Франс Футбол: Не сбърках с трансфера в ПСЖ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В ексклузивно интервю за "Франс Футбол" Лионел Меси наруши мълчанието си в Париж. Аржентинецът говори за първи път пред местни медии, откакто пристигна в Пари Сен Жермен. „ Не сгреших, че дойдох в ПСЖ“ е фразата, която се откроява от интервюто, което ще излезе следващата събота. Резултатите доказват, че е прав. Откакто той замина за ПСЖ, Барселона навлезе в опустошителна спортна криза до такава степен, че оставката на Куман виси на косъм. Въпреки че ПСЖ също има своите проблеми. Преди няколко седмици Куман беше директен: "Меси скри всичко негативно. Беше много добър и печелеше. Разбира се, имаше добри играчи около себе си, но той правеше разликата. Благодарение на него всички изглеждаха по-добри. Това не е критика, но е наблюдение". 

препоръчано

 
Интервюто на Меси идва часове преди обявяването на лауреатите, които тази година ще се борят за "Златната топка" и загатва, че аржентинецът може би ще спечели 7-и рекорден трофей в историята на най-ценното индивидуално отличие във футбола, връчвано именно от "Франс футбол".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК