Липса на кворум провали заседанието на Съдийската колегия за Нотариуса

Темида

Липса на кворум провали заседанието на Съдийската колегия за Нотариуса

15453
на 04.06.2024
Липса на кворум провали заседанието на Съдийската колегия за Нотариуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заради липса на кворум пропадна заседанието на Съдийската колегия, на което трябваше да бъде приет доклад за работата на специалната комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с участието на съдии в дейността на групата около разстреляния в края на януари Мартин Божанов - Нотариуса.

препоръчано

Оказа се, че петима от съдебните кадровици са в отпуска, а един е в болнични и липсва мнозинство за провеждане на заседание днес.

Следващ опит да разгледа доклада и да се прецени налага ли се дейността на специалната комисия да продължи до 30 септември, както е нейното е предложение, Съдийската колегия ще направи след седмица, предава БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК