Литекс преговаря с бразилски голмайстор

Футбол

Литекс преговаря с бразилски голмайстор

2505
на 19.12.2012
Литекс преговаря с бразилски голмайстор
Литекс преговаря за голмайстора на Атлетико Паранензе Марсело Сирино да Силва. Благодетелят на ловчанлии Гриша Ганчев лично се е заел да уреди трансфера на 20-годишният таран, който  е забил 16 гола в 29 мача за тима си. Той е стрелец номер 1 на Атлетико в Серия Б. Босът на "оранжевите" е в Бразилия по бизнес дела, но същевременно ще опита да подсили отбора си и с поне двама футболисти от родината на Пеле. Четирикратните шампиони на България са предложили да вземат 50% от правата на тъмнокожия нападател и при последващ негов трансфер в Западна Европа да си разделят приходите. През есента Литекс има­ше най-големи проблеми именно в завършващата фа­за. Това коства на "оранже­вите" доста точки, които можеха да ги доближат до Лудогорец и "Левски".  Затова наставникът Христо Стоичков е пожелал да подсили състава си с класни бразилци. Камата държал да има в състава си централен нападател и атакуващ флангови играч.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК