Лицемери, защо мълчите, че кметшата от "ДеБъ" е звезда в световен порносайт? Чакаме позицията на Фандъкова, Манолова, Борисов...Чакаме и извинение за ПИК

Политика

Лицемери, защо мълчите, че кметшата от "ДеБъ" е звезда в световен порносайт? Чакаме позицията на Фандъкова, Манолова, Борисов...Чакаме и извинение за ПИК

678178
на 08.09.2019
Лицемери, защо мълчите, че кметшата от ДеБъ е звезда в световен порносайт? Чакаме позицията на Фандъкова, Манолова, Борисов...Чакаме и извинение за ПИК

Вече пети час великите лицемери от политиката и "правилните" медии се ослушват за бомбата на ПИК, че прословутата Йорданка Михайлова, годеницата от "ДеБъ", е с публичен профил в най-големия порносайт xvideo. Там още преди година са качени над 20 нейни мръсни фотографии, които са гледани от стотици по целия свят.

препоръчано

Същият профил е активно коментиран и в сайта dama.bg - в раздела, където текат дискусии за дами, предлагащи платена любов.

Йорданка Михайлова не е озлочестена страдалка, а професионална жрица. Това е положението. ПИК не е похитил личния й живот - пуснал е кадри на звезда от порносайт.

Мълчание, гробовно мълчание цари по темата. Правят се, че няма такова нещо, надяват се бурята да отмине, хората да не разберат.

А как да не разбират - за пет часа разкритието ни има над 600 000 прочитания! Представям си колко ще е до утре сутрин...

Мълчат почитаемите кандидат-кметици Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, които самоотвержено се хвърлиха на барикадата в защита на "горкото момиче" и се възмутиха от ПИК. Само и само да се подмажат на "психодесните" и да си осигурят гласовете им за балотажа.

Мълчи почитаемият премиер Бойко Борисов, който безпрецедентно за един министър-председател реши да коментира и заклейми публикация в частна и независима медия.

Мълчат "Капитал", "Дневник", "Клозет"-а на Джамджиева, данъчните длъжници от "24 часа" на Гочева, "Епицентър" на Мадам В. (уличена в политически рекет лично от Ахмед Доган) и цялата прокопиева банда, които съчиниха декларация против ПИК и призоваха за разправа с една от най-четените и популярни български онлайн медии. Със стотици хиляди посещения ежедневно!

Като на всичко отгоре подписаха под текста медии, които не са давали съгласието си - "България он еър", БНР, БНТ...

Защо не коментирате секспрофила на Йорданка Михайлова, бре, храбреци и моралисти? 

Защо не призовете годеника й Борислав Игнатов от "ДеБъ" да се оттегли от кампанията, ако има чест?

Има ли други български политици, чиито дами да дефилират из световното порно? Аз не се сещам.

Спотаяването е масово. Вместо реакция, ловът на вещици продължава. Новите комисари на морала, предвождани от храненицата на "Софарма" Светлана Джамджиева, разгръщат масова кампания срещу всеки, дръзнал да изкаже различно мнение по скандала с голите снимки. На шейната е качен, например, колегата Цветан Фиков, от когото се търси сметка защо е написал, че "псевдо-морални медии бранят фльорца от сексчат".

Розовата фашизоидна глутница на соросоидите преследва за думи, за мисли, за лично мнение! Те имат монопол върху истината, добрия вкус и добрите нрави. Както имат монопол върху грантовете от "Америка за България".

Розовата глутница иска забрана за медии, иска линч над журналисти. Призовава да им бъде отнета думата, да бъдат лишени от професията си, да нямат достъп до институциите и да бъдат подложени на сегрегация!

Това не е шега, а се случва пред очите ни през 2019 г. в държава от Европейския съюз, където свободата на словото уж е свещена. И най-яростните съдници и ругатели са именно онези, които иначе реват, че им ограничават правото на изразяване и че властва цензура.

Екшънът с кметшата от "ДеБъ" е чудесен тест за демократи. Лъсва истината кой къде стои, кой какви ценности изповядва. И какво ни чака, ако джендърите от "ДеБъ" дойдат на власт - репресии, чистки, заглушаване на всеки неудобен глас извън "политкоректността" и конюнктурата.

Това ни чака и ако искаме да спрем безумието, трябва да бъдем единни в съпротивата си срещу псевдо-либералното зло. 

ПИК призовава всички нормални българи, независимо от политическите им пристрастия, на МАРШ ЗА ЗАКОННОСТ във вторник от 17 часа пред Партийния дом. Събитието ще се повтори в сряда и четвъртък.

Нека се преброим и покажем, че улицата не е тяхна, правото не е тяхно,  не е тяхно и решението как ще живеем живота си, а законите не могат да бъдат похищавани по волята на подсъдими олигарси...

Ситуацията е класически проста и ясна - има два свята, два морала. Времето пак е разделно. Въпрос на съвест е от коя страна на барикадата ще застанеш. В огъня брод няма. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ПАЛАВНИЦИ: Тези две зодии мислят нон стоп за секс ПАЛАВНИЦИ: Тези две зодии мислят нон стоп за секс
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за изборите на 2 октомври: Във всички подписки има покойници (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за изборите на 2 октомври: Във всички подписки има покойници (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това