ЛИЧНА ДРАМА! Крал Чарлз III изгуби любим човек

Европа

ЛИЧНА ДРАМА! Крал Чарлз III изгуби любим човек

27239
преди 4 часа
ЛИЧНА ДРАМА! Крал Чарлз III изгуби любим човек
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Крал Чарлз издаде лично съобщение по повод кончината на една забележителна личност. 

препоръчано

Монархът и кралица Камила скърбяха за внезапната смърт на бившия първи министър на Шотландия Алекс Салмънд, който почина на 69-годишна възраст в събота.

Sunday Mail съобщи, че "предполагаем инфаркт" може да е причината за смъртта на бившия премиер. 

Според Express , Бъкингамският дворец публикува изявлението на крал Чарлз, което гласи: "Съпругата ми и аз сме много натъжени да чуем за внезапната смърт на Алекс Салмънд".

"Неговата преданост към Шотландия е движела десетилетията му на обществена служба. Изказваме нашите дълбоки съболезнования на семейството и близките му в този момент." 

свързани новини

Трябва да се отбележи, че сърцераздирателното съобщение на краля дойде само няколко дни преди дългоочакваното му пътуване в чужбина на фона на лечението му от рак. 

Крал Чарлз и кралица Камила ще посетят Австралия и Самоа и ще присъстват на срещата на правителствените ръководители на Британската общност (CHOGM) от 18 до 26 октомври 2024 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК