Лиъм Купър с рекорд за историята на ЦСКА

Футбол

Лиъм Купър с рекорд за историята на ЦСКА

8179
преди 10 часа
Лиъм Купър с рекорд за историята на ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лиъм Купър изведе ЦСКА като капитан в дербито с Левски. Така той влезе в клубната история на "червените" като играчът, който най-бързо е сложил лентата на ръката си. Британецът заслужи честта след едва 121 минути с фланелката на ЦСКА. 
 
Решението на Александър Томаш да повери капитанския пост на Купър бе доста изненадващо, след като в последните срещи лентата се носеше от вратаря Густаво Бусато. 33-годишният шотландец беше капитан и на бившия си отбор Лийдс. 
 
Купър беше замесен в една от двете спорни ситуации в мача. В 19-ата минута вратарят Густаво Бусато бе излязъл извън наказателното си поле и комбинира с капитана Лиъм Купър, който не успя да овладее добре топката и тя бе пресечена от Мустафа Сангаре, но Делова поправи грешката на съотборниците си, припомня "Гонг“.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК