Лиъм Нийсън обмисля да сложи край на кариерата си

Шоу свят

Лиъм Нийсън обмисля да сложи край на кариерата си

11364
преди 5 часа
Лиъм Нийсън обмисля да сложи край на кариерата си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Номинираният за "Оскар" и един от най-известните холивудски актьори Лиъм Нийсън възнамерява да сложи край на екшън кариерата си в най-ското време. 

препоръчано

Макар и на 70 години Нийсън продължава да изпълнява сам бойните си сцени с помощта на каскадьора сиМарк Ванселоу. "На 72 години съм - това трябва да спре в един момент", споделя актьорът пред "People". "Не можеш да заблуждаваш публиката. Не искам Марк да се бие в бойните ми сцени вместо мен", допълва още той. 

Въпреки че Нийсън все още не е определил кога точно възнамерява да се пенсионира, той обяснява пред изданието, че това вероятно ще стане през 2025 г. "Това ще стане. Може би в края на следващата година. Мисля, че това е всичко", каза той.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК