Ловецът на мигранти Динко Вълев: Бойко Борисов спираше бежанците

ЧАС ПИК

Ловецът на мигранти Динко Вълев: Бойко Борисов спираше бежанците

51997
на 24.08.2021
Ловецът на мигранти Динко Вълев: Бойко Борисов спираше бежанците
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Когато Борисов беше на власт по някакъв начин ги спираше. Аз също съм обикалял по границите и съм ги спирал. Потокът стана слаб и спрях. Но като гледам какво се случва май ще започна пак“. Така коментира Динко Вълев, известен като “ловецът на бежанци”, ситуацията с мигрантите от Афганистан.

препоръчано

“Край Драгоман една баба ми звънна притеснена, че влезли в градината, обрали всичко… Днес сутринта разбрах, че е починала. Това се случва ежедневно в най-различни хора и семейства”, заяви още той.

По думите му е много лошо състоянието на мрежата по границите и има много голям наплив.

“Те представляват жива верига, когато мине един от някъде и по вайбър и месинджър си предават къде е безопасно, контактуват постоянно, пускат си GPS-а”, обясни Динко

Според него те трябва да се върнат там откъдето са дошли и да не използват България като транзитна страна. “Ще се върнат като се направят граждански отряди. Като изчезнат 10-тина афганистанеца и другите ще знаят, че не трябва да се минава от там”, смята той. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК