ЛОВ НА ВЕЩИЦИ: Погнаха бежанци в планината над Пловдив, оказаха се студенти по медицина

Региони

ЛОВ НА ВЕЩИЦИ: Погнаха бежанци в планината над Пловдив, оказаха се студенти по медицина

45615
на 05.03.2024
ЛОВ НА ВЕЩИЦИ: Погнаха бежанци в планината над Пловдив, оказаха се студенти по медицина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Студенти по медицина вдигнаха на крак село Храбрино, след като ги взели за бежанци. Мъжете, които били мургави и с бради, били забелязани снощи в гората на Дедево. Минали през Втора вилна зона на селото и изчезнали пак в гората.

препоръчано

Това притеснило местните. Те веднага подали сигнал в полицията, а оттам предупредили кмета на Храбрино, че лицата поемат към селото му и да бъдат бдителни, докато пристигнат служителите на реда. 

Петима мъже от Храбрино, начело с кмета, веднага предприели незабавни мерки. Те пресрещнали групата от 8 мургави мъже, след като една от камерите на частен дом ги засякла да влизат в селото. 

“Спряхме ги и ги попитахме какво правят в този час. Казаха, че са били на поход и се прибират. Бяха пеша“, разказа участник в акцията по залавянето им. Мъжете били помолени да изчакат на място. Те не са оказали съпротива. Обяснили на местните, че са студенти по медицина в Пловдив, предава за случката "Марица“.

От полицията потвърдиха за случая и още информираха, че след подаден сигнал екип на Първо РУ се отзовал на място. Извършена била проверка на документи за самоличност на групичката. Оказало се, че само един от тях носи лична карта, и то английска.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК