Локомотив подписа с вратаря Ел Харуби

СПОРТЪТ ДНЕС

Локомотив подписа с вратаря Ел Харуби

4319
на 24.06.2015
Локомотив подписа с вратаря Ел Харуби
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Локомотив Пловдив се подсили с още един чуждестранен футболист. Договор за 2 години с черно-белите подписа вратарят Ясин Ел Харуби.

препоръчано

Той е роден на 29 март 1990 година, висок е 191 см. и притежава марокански и френски паспорт. През миналия сезон Ел Харуби пазеше вратата на втородивизионния Верея и дори привлече вниманието на ЦСКА. Преди това вратарят се е подвизавал предимно във френски клубове, но има и 14 мача за олимпийския отбор на Мароко.

Ел Харуби вече се присъедини към лагера на Локомотив Пловдив в Банско и днес ще направи първа тренировка с новия си отбор.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК