Локо (Сф) удари Кубан с Попето

Футбол

Локо (Сф) удари Кубан с Попето

4954
на 09.02.2015
Локо (Сф) удари Кубан с Попето

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Локомотив (София) постигна първа, но много престиж победа на лагера си в Турция. “Железничарите” надвиха с 1:0 Кубан начело с Ивелин Попов в Белек с гол на Владислав Романов в 88-ата минута. Герой за “червено-черните” обаче бе днешният капитан Божидар Митрев, който спаси няколко чисти положения преди попадението.

Голът бе първи на турска земя за "железничарите", след като в предишните си два мача столичните "железничари" загубиха с 0:2 от чешкия Прибрам и завършиха наравно 0:0 с руския Уфа. Ивелин Попов бе титуляр за руснаците и престоя на терена 60 минута. Така Локо успяха поне малко да зарадват изпълнителния директор на клуба Георги Марков, който получи инфаркт вчера и в момента се възстановява.



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК