Лора Караджова се обясни в любов на...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Лора Караджова се обясни в любов на...

28283
на 30.06.2020
Лора Караджова се обясни в любов на...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лора Караджова се обясни в любов на бащата на второто си дете Марсел Рохас. Тя призна, че най-сетне има до себе си човек, с който може да прави всичко - спортува, работи, готви, забавлява.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Най-сетне срещнах своята сродна душа", призна певицата в "На кафе".

Любовта им не била от пръв поглед, защото двамата били приятели и се засичали в общи компании, но накрая открили чувствата си един към друг, след като се разделили с предишните си половинки, предаде "Хотнюз".

Заради силната им любов Лора се решила да има второ дете. В средата на май дъщерята на Данчо Караджов роди сина си Матео. Бебето проплака в столичната болница "Света София" под грижите на д-р Иво Тодоров, д-р Константин Маленов и д-р Милко Недялков.

Лора разказа, че хлапето е много послушно и тя има достатъчно време за себе си, което й позволило бързо да влезе във форма.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК