Лоши новини за Зидан: Няма по-добър треньор за Франция от Дидие Дешан

Световен футбол

Лоши новини за Зидан: Няма по-добър треньор за Франция от Дидие Дешан

7776
на 09.12.2022
Лоши новини за Зидан: Няма по-добър треньор за Франция от Дидие Дешан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Зинедин Зидан отказа няколко оферти в очакване да стане селекционер на Франция след Световното първенство в Катар. Шансовете това да се случи обаче значително намаляха, след като шефът на Френската футболна федерация Ноел Льо Гре изрази подкрепата си настоящият селекционер Дидие Дешан да продължи да води националния отбор и в бъдеще.

препоръчано

Договорът на Дешан изтича в края на годината и Льо Гре отвори широко вратата за продължаване на сътрудничеството със специалиста, донесъл световната корона преди четири години.

"Когато имаш треньор като Дидие Дешан, изобщо не обмисляш другите опции. Ако ме питате за моето лично мнение, няма по-добър треньор за Франция от Дидие Дешан. Кажете ми как ще намерите по-добър от него. Казвам го като президент на федерацията, а не като приятел", каза Льо Гре.

Отворената оферта е на масата и се очаква Дешан да премахне всички съмнения веднага след представянето на Франция на Световното първенство дали ще остане на поста или ще отстъпи мястото си на Зидан.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК