ЛОШО Й СЕ ПИШЕ: Бащата на Меган Маркъл готви ново отмъщение

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЛОШО Й СЕ ПИШЕ: Бащата на Меган Маркъл готви ново отмъщение

15116
на 27.01.2021
ЛОШО Й СЕ ПИШЕ: Бащата на Меган Маркъл готви ново отмъщение
Автор:   ПИК

Меган Маркъл, бившата херцогиня на Съсекс, има повод за ново безпокойство, свързано с баща й. Томас Маркъл, с когото тя е прекратила всякакви отношения, заяви пред "Сън" намерението си да пусне подготвян от него документален филм за ранните години на дъщеря си.

препоръчано

Той ще покаже как са живели заедно, как тя е раснала, отшила да учи в колеж и започнала кариерата си.

По думите му той се опитва да обясни какво се е случило с неговата малка дъщеричка и твърди, че ще говори "истината и само истината". А както знаем от по-раншните му изявления, неговата истина е, че Меган го е захвърлила - болен и прекарал инфаркт. Тя дори не искала да разговаря с него по телефона.

Томас обещава да покаже непубликувани досега снимки и видеозаписи, които сам е правил. Експерти смятат, че бащата на Меган ще побърза да пусне филма преди да се срещне с нея в съда заради иска, който тя повдигна срещу него. Това се случи, след като Томас публикува в "Mail on Sunday" ръкописно послание на дъщеря си до него, напомня "Туд".

Като имаме предвид, че Томас Маркъл отдавна обвинява Меган в пълно безсърдечие и неблагодарност, то вероятно филмът, над който работи в момента, ще нанесе още един удар по репутацията на съпругата на принц Хари.

Сподели:
Бомба x
5 знака, че скоро ще скъсатe 5 знака, че скоро ще скъсатe
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 292
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това