ЛОШО: Левски изпусна една шапка пари, пропадна милионен трансфер

Футбол

ЛОШО: Левски изпусна една шапка пари, пропадна милионен трансфер

28218
на 28.08.2024
ЛОШО: Левски изпусна една шапка пари, пропадна милионен трансфер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пропадна трансферът на вратаря Джъстин Байлоу от Фейенорд в Саутхамптън, който беше свързан с преминаването на Пламен Андреев в редиците на бившия европейски клубен шампион.

препоръчано

Байлоу не е преминал успешно медицинските прегледи при “светците”, като причината е противоречие в оценката на предишна контузия - за английския клуб той не е възстановен напълно и физическото му състояние не е задоволително, обяснява "Спортал“.

Ситуацията пряко влияе на трансфера на Пламен Андреев във Фейенорд, защото той щеше да бъде заместник на Байлоу.

Нидерландското издание “Algemeen Dagblad” информира, че Фейенорд има предварителна договорка с Левски за цената на 19-годишния български вратар (1.5 млн евро), но сега не е ясно дали ще го привлече.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК