Лошо му се пише: Бившата жена на Йозджан Дениз го обвини в домашно насилие

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Лошо му се пише: Бившата жена на Йозджан Дениз го обвини в домашно насилие

6957
на 22.04.2021
Лошо му се пише: Бившата жена на Йозджан Дениз го обвини в домашно насилие
Автор:   ПИК

По всичко личи, че кръстосаният огън между актьора Йозджан Дениз и бившата му съпруга Фейза Актан няма скоро да бъде потушен. След като актьорът обвини Фейза, че е хранила детето им с чипс и дъвки и дори му е боядисала косата, тя избухна с нова доза обвинения - за насилие.

препоръчано

По информация на турския вестник "Сабах" Фейза Актан е завела дело срещу бившия си съпруг с твърденията, че я е бил многократно по време на техния брак. Ако съдът отсъди в нейна полза, Йозджан Дениз може да лежи в затвора до година и шест месеца.

Фейза Актан твърди, че освен на физическо насилие, е била жертва и на психическо такова. Той, по думите ѝ, я е ограничавал в нейните свободи, системно я е заплашвал и обиждал. Освен това според нея Йозджан ѝ е изневерявал. 

Въпросното насилие, твърди Фейза, е извършено през юни 2019 г., когато двамата са на почивка в Германия при сестрата ѝ. Именно тя и майка им стават свидетели на побоя. 

В началото на годината пък Йозджан се оплака, че бившата му съпруга не иска да напусне дома му, макар и съдът вече да е определил един от имотите му за нея, предава "Вбокс7".

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 197
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това