Лош късмет! Пепелянка клъвна по пениса уриниращ на полето фермер

Бомба

Лош късмет! Пепелянка клъвна по пениса уриниращ на полето фермер

65392
на 13.09.2015
Лош късмет! Пепелянка клъвна по пениса уриниращ на полето фермер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лош късмет е извадил фермер, който се облекчавал по малка нужда на полето. Той бил откаран по спешност в болница, тъй като отровна змия го захапала за пениса, докато уринирал.

препоръчано

46-годишният постъпил в бързата помощ в гр. Шринагар, щата Джаму и Кашмир, три часа след атаката на влечугото. Макар мъжът да е в стабилно състояние, пенисът ме у издут и покрит с пълни с течност мехури на местата, където в плътта са се впили зъбите на змията.

Пациентът казал, че го е нападнала змия, която нарекъл „гунас“, което е местното название на Levantine viper (Левантийска пепелянка), за която е известно, че е отровна. При направените изследвания било установено, че кръвта на пациента се съсирва по-бързо под влияние на отровата.

Веднага му била дадена противоотрова, която неутрализирала действието на веществото в зъбите на атакувалата го змия. Три дена, след като започнало лечението на мъжа, кръвта му започнала да се съсирва нормално и той бил пуснат да си отиде у дома.

Подуването на пениса му спаднало четири дни след изписването на пациента от болницата, въпреки че останали рани на местата, където го била ухапала змията. Все пак две седмици по-късно фермерът вече бил напълно здрав.

Инцидентът бил описан от лекари пред New England Journal of Medicine. Инцидентът стана известен в момент, когато Лекари без граници предупредиха, че в световен мащаб се изчерпва противоотровата срещу змийски ухапвания Fav-Afrique, произвеждана от фармацевтичната компания Sanofi Pasteur.

Недостигът на лекарството щял да бъде усетен през юни догодина, което ще постави живота на хиляди хора в опасност. Компанията прекрати производството на противоотровата миналата година и със същото оборудване започна да произвежда медикаменти за лечение на бяс.

Всяка година около 5 млн. души по света биват ухапвани от змии, в резултат на което умират близо 100 000 души, а на няколкостотин хиляди се налага да се правят ампутации, или започват да страдат от различни заболявания. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК