Лудогорец сериозно го закъса, капитанът им увисна

Футбол

Лудогорец сериозно го закъса, капитанът им увисна

19500
на 12.07.2024
Лудогорец сериозно го закъса, капитанът им увисна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков увисна за реванша срещу Динамо Батуми. Левият бек получи контузия още по време на първата част на двубоя в Разград. Той остана на терена до почивката, след което бе заменен от испанеца Сон.

препоръчано

След края на двубоя треньорът Георги Дерменджиев бе лаконичен по темата за състоянието на национала. “Мисля, че Недялков има проблем с адуктор“, заяви единствено той.

Вчера левият бек премина медицински тестове, а днес му предстоят нови. Със сигурност Лудогорец няма да форсира нещата с Недялков. Причината е, че в последните години той често страдаше от различни травми и пропускаше доста мачове.

свързани новини

Скоро напълно готов за игра ще бъде халфът Иван Йорданов. Цяла пролет той лекуваше контузия. Сега обаче полузащитникът получи картотека за мачовете от Шампионската лига.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК