Лудогорец се облизва за младежки национал

СПОРТЪТ ДНЕС

Лудогорец се облизва за младежки национал

4437
на 03.04.2022
Лудогорец се облизва за младежки национал
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лудогорец може да направи пореден трансфер с израелски клуб. Според местните медии, вариант за трансфер в Разград, е младежкият национал на България - Йоан Стоянов, известен и като Йони.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Той е на 20 години, играе като десен защитник и вътрешен халф и от началото на сезона за Кфар Саба има 6 гола в 29 мача, което е отлична статистика за дефанзивен футболист.

Йони е роден в България, но семейството му се мести в Израел, когато е на 2 години. Той е юноша на Апоел Херцлия, а от 2020 г. е част от Кфар Саба, където е неизменен титуляр.

Имаше вариант Стоянов да заиграе за младежкия национален отбор на Обетованата земя, но в крайна сметка избра поканата на Александър Димитров и вече записа 4 мача в евроквалфикациите.

Не е тайна, че Лудогорец се нуждае от десен бранител, след като по всичко личи, че Сисиньо и Жордан Икоко ще напуснат Разград след края на сезона, когато изтичат техните договори, пише още "Мач Телеграф".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК