Лудогорец тръгна с победа в Европа

Футбол

Лудогорец тръгна с победа в Европа

11742
на 11.07.2024
Лудогорец тръгна с победа в Европа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският шампион Лудогорец победи грузинския Динамо Батуми с 3:1 в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

препоръчано

В 13-ата минута Тодор Неделев изпълни корнер по посока на Рик Джонатан, а Бърнард Текпетей само чакаше паса му и с шут от около десет метра вкара за 1:0.

Пет минути по-късно Руан Секо провокира вратаря на съперника Рикардо Силва, но той спаси удара му.

В 24-ата минута Секо изведе в коридор Рик Джонатан, а бразилецът излезе сам срещу вратаря и стреля. Топката нацели страничния стълб и влезе в грузинската врата за 2:0. В добавеното време на първата част Руан Крус прехвърли вратата на съперника. 

В 62-ата минута българските футболисти спряха да играят заради фалшив сигнал от феновете, а не от рефера и оставиха грузинецът Владимер Мамучашвили да вкара за 1:2. В 72-ата минута Аскал Фон Витри отбеляза за 3:1 от пряк свободен удар. 

Реваншът е на 17 юли, а при победа съперник на българския тим във втори кръг ще е победителят от двойката Пюник Ереван – Динамо Минск. Първият мач завърши 0:0.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК