ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ: В ГЕРБ изпопадаха от смях - Кирчо ръси бисери за Асен Василев и кметовете на Бойко

Акценти

ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ: В ГЕРБ изпопадаха от смях - Кирчо ръси бисери за Асен Василев и кметовете на Бойко

198500
на 09.03.2024
ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ: В ГЕРБ изпопадаха от смях - Кирчо ръси бисери за Асен Василев и кметовете на Бойко
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Искрен смях сред депутати на ГЕРБ е предизвикало изказването на Кирил Петков по време на третата Национална конференция на "Да, България", научи ПИК.

препоръчано

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" е гост на събитието.

В речта си от трибуната Петков се изказа в защита на ортака си Асен Василев, чиято "глава" бе поискана от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Припомняме, че точно той се застъпи именно Василев да бъде министър на финансите при сформирането на сглобката.

Кирчо заяви, че и кметовете на ГЕРБ предпочитали Василев пред предишния финансов министър на Борисов - Владислав Горанов.

По-рано днес и друг от лидерите на коалицията ППДБ, Христо Иванов, се изказа в подкрепа на Асен Василев и дори го нарече "Мистър Еврозона", като изтъкна, че не било разумно финансовият министър да се сменя в годината, в която страната се подготвя за еврозоната.

Иначе Петков определи като "нереалистична мечта" управлението без ГЕРБ на този етап.

Той добави, че демократичната общност трябва да е обединена, за да изведе страната напред. По думите му този процес няма да е кратък, лесен и постижим само с "три хода и шах и мат".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК