ЛУД СВЯТ: COVID-19 вдигна продажбите на Ролс Ройс

Европа

ЛУД СВЯТ: COVID-19 вдигна продажбите на Ролс Ройс

7257
на 13.01.2022
ЛУД СВЯТ: COVID-19 вдигна продажбите на Ролс Ройс
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

COVID-19 подтикна заможните шофьори да купуват повече автомобили Ролс Ройс, защото пандемията ги накара да осъзнаят, че животът е кратък, заяви производителят на луксозни автомобили.

препоръчано

През 2021 г., когато случаите на коронавирус в световен мащаб ескалираха, Rolls-Royce Motor Cars регистрира най-високите годишни продажби в 117-годишната си история, продавайки 5586 автомобила, пише в. Гардиън".

Главният изпълнителен директор на компанията Торстен Мюлер-Йотвьош заяви, че пандемията е накарала клиентите, чиято средна възраст е 43 години, да реагират на напомнянето, че са смъртни, като харчат за луксозни автомобили.

"Много станаха свидетели на това как хора от тяхната общност умират от COVID-19 и това ги накара да се замислят, че животът може да е кратък и е по-добре да живееш сега, отколкото да отлагаш за по-късно", каза Мюлер-Йотвьош.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК