ЛУД УМОРА НЯМА: Мбапе пита феновете за дизайна на маската

Световен футбол

ЛУД УМОРА НЯМА: Мбапе пита феновете за дизайна на маската

18926
на 18.06.2024
ЛУД УМОРА НЯМА: Мбапе пита феновете за дизайна на маската

Последвайте ни в Google News Showcase

Килиан Мбапе ще доиграе Евро 2024 със защитна маска за лице, след като счупи носа си в мача срещу Австрия, който Франция спечели с 1:0.

препоръчано

Въпреки контузията Мбапе е в добро настроение след последните новини и се появи през нощта пред феновете си в X, за да ги попита за дизайна на маската, която ще носи.

"Идеи за маска?", обърна се той към последователите си.

Съобщението му беше публикувано малко преди 2:30 ч. сутринта, писа "Труд".

"Резултатите от първите тестове на Килиан Мбапе в болницата в Дюселдорф в понеделник вечерта показаха, че той няма да бъде опериран. Въпреки че в мача срещу Австрия (1:0) той получи силен удар в лицето, медицинската информация е оптимистична, че дори може да бъде на терена в петък срещу Холандия, което ще бъде решено от професионалния щаб", предаде "L'Equip".

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК