Луиза Григорова си хвана за гадже сръбски певец (снимка)

ЧАС ПИК

Луиза Григорова си хвана за гадже сръбски певец (снимка)

41382
на 31.03.2014
Луиза Григорова си хвана за гадже сръбски певец (снимка)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Актрисата Луиза Григорова има ново гадже, който отново е част от арт средите, съобщава "Блясък".

препоръчано

След като за известно време младата актриса предпочете да остане сама и да не се обвързва сериозно, тя отново се е понесла във вихъра на любовта.

Новата половинка на актрисата е младият рок изпълнител с псевдоним Робърт Уау (Robert Wauu). Певецът е със сръбски произход и доскоро се изявяваше само като режисьор. Автор е на видеото на Мария Илиева към песента I Like.

На 4 април Робърт ще представи клипа към втората си песен "Аз съм сам", в който участва и любимата му Луиза Григорова (на снимката и двамата). Те се запознали по време на снимките.

Премиерата на видеото е на първото издание на най-новата музикална платформа - Alternative Rock Night, която ще се проведе в столичен клуб в петък, съобщава "24 часа"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК