Лукашенко: Путин няма нищо общо със самолетната катастрофа с Пригожин

Европа

Лукашенко: Путин няма нищо общо със самолетната катастрофа с Пригожин

10147
на 25.08.2023
Лукашенко: Путин няма нищо общо със самолетната катастрофа с Пригожин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руският президент Владимир Путин не може да стои зад катастрофата със самолета на основателя на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин. Това заявява президентът на Беларус Александър Лукашенко пред журналисти, съобщава БелТА.

препоръчано

"Руският лидер няма нищо общо с това", отбелязва Лукашенко и добавя: "Сега на Путин се опитват са припишат отговорността за инцидента".

"Познавам Путин. Това е пресметлив, много спокоен, дори флегматичен човек, когато взима решения по някои не толкова сложни въпроси. Затова не мога да си представя, че това го е направил Путин, че е виновен Путин. Твърде груба, непрофесионална работа е тази, за която ме питате", казва още Лукашенко.

Президентът на Беларус допълва, че няма представа кой би могъл да стои зад атентата срещу Пригожин.

По-рано прессекретарят на Путин - Дмитрий Песков, помолен да коментира публикации в западните медии за причастността на Кремъл към падането на самолета на Пригожин, заяви, че  "всичко това е лъжа".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК