Луна търси спонсори за предизборна кампания

Политика

Луна търси спонсори за предизборна кампания

6406
на 29.08.2022
Луна търси спонсори за предизборна кампания
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Луна търси дарения, за да спонсорира кампанията си преди изборите за депутати на 2 октомври.

препоръчано

Певицата неведнъж е споменавала, че разчита единствено на собствени средства и няма солидна финансова подкрепа зад гърба си.

По време на кампанията за избор на президент тя се принуди да продава имущество, за да си осигури финансиране.

Този път Луна Йорданова е решила да търси подкрепа от музикалните си фенове и симпатизанти, като призовава, да даряват пари по нейна сметка.

"Избрах да продължа сама битката срещу системата, избрах най-достойния начин да продължа и да запазя своята независимост и свобода! Отказах всички предложения на партии, защото не виждам смисъл в тяхното съществуване", заяви певицата пред столичен ежедневник.

Луна се цели да стане първият независим депутат в историята на България, за което са нужни 10 хиляди гласа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК