Лъжата, че ГЕРБ загуби, Мая и Христо спечелиха, а Слави е "със симптоми"

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Лъжата, че ГЕРБ загуби, Мая и Христо спечелиха, а Слави е "със симптоми"

868452
на 07.04.2021
Лъжата, че ГЕРБ загуби, Мая и Христо спечелиха, а Слави е със симптоми
Автор:   Данка Радева

Дали има друга държава, в която победилата категорично партия да бъде обявена от медии и анализатори за категорично загубила?

препоръчано

Държава, в която да те анатемосат, ако дръзнеш да се обадиш, че всъщност спечелила е...спечелилата партия?

Държава, в която последните и предпоследните по брой депутати да се държат като победители, да плашат открито с репресии и ревизия, да искат веднага мандат за правителство?

Държава, в която лидерът на основната опозиционна сила да не подава оставка - въпреки регистрирания най-нисък от 30 години резултат?

Държава, в която живеещите в чужбина и неплащащи у дома данъци да крещят нахално, че техният глас е по-важен от този на българския данъкоплатец?

свързани новини

Държава, в която близо 100 000 да гласуват за укриващ се от закона бизнесмен с 19 обвинения, включително за изнасилване и убийства?

Държава, в която партия да стане №2, въпреки че не е участвала в предизборната кампания, няма програма, а на кандидат-депутатите й им е било забранено да излагат публично тезите и идеите си?

Държава, в която лидерът на партия №2 точно в момента на оповестяването на изборния вот да се скрие и да обяви, че е "със симптоми на ковид"?

Държава, в която скритите собственици и автори на анонимните сайтове за фалшиви новини да станат депутати?

Няма друга такава държава. В нея перверзията и подмяната на реалността вече са официален политически стил. Прав беше Слави Трифонов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Телците са във властта на емоцията, Стрелците и Водолеите да не започват нищо ново САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Телците са във властта на емоцията, Стрелците и Водолеите да не започват нищо ново
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Събрали се старото БСП срещу мен - Таня, Мая и Корнелия. Целият летен преврат, започнал на Росенец, беше координиран от ДБ с ДПС (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Събрали се старото БСП срещу мен - Таня, Мая и Корнелия. Целият летен преврат, започнал на Росенец, беше координиран от ДБ с ДПС (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това