ЛЪСНА ИМ СХЕМАТА: Миро познава от десетилетие победителката в "Пееш или лъжеш"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЛЪСНА ИМ СХЕМАТА: Миро познава от десетилетие победителката в "Пееш или лъжеш"

53609
преди 9 часа
ЛЪСНА ИМ СХЕМАТА: Миро познава от десетилетие победителката в Пееш или лъжеш
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата певица на Слави Трифонов Надя Казакова спечели вчерашното издание на "Пееш или лъжеш" и така освен чек за 5 бона, получи възможност да пее в дует с Миро.

Надя, която Миро сам избра, обаче е дългогодишна негова позната и дори партньорка на сцената и така правилата на предаването бяха брутално нарушени, писа "Хотнюз".

препоръчано

Славата на Надя тръгва от форамата "5 Stars", където тя пее с "Ку-ку бенд". В момента е част от Представителния ансамбъл на въоръжените сили (ПАВС) на Република България и наред със соловите си концерти, участва и в почти всички изяви на Ансамбъла и често се засича по участия с повечето български певци.

Нещо повече - Миро е участвал в турнето на "5 Stars", което Трифонов организира за участниците във формата преди 11 години и пее на една сцена с Надя.

В предишното издание на "Пееш или лъжеш" Константин съвсем честно си призна, че познава един от участниците и го отстрани още на съвсем ранен етап. Коцето бе категоричен, че младежът пее като змей, но за да бъде коректен към зрителите го махна, защото го е чувал неведнъж. За разлика от него Миро се направи на ни лук ял, ни лук мирисал и пробва да излъже зрителите, но не му се получи.

"Константин си призна в самото начало, че познава Кристиян Янкулов и го следва в социалните мрежи, но не му прави чест на Миро, че си мълча до края. 1 000 000% познава Надя Казакова. Надя Казакова е била с Миро на турнето на Слави Трифонов, когато всички от "5 Stars" бяха подгряващи изпълнители на концертите от турнето. Много, много нечестно!".

"Надя Казакова!!!! Професионална певица от поне 20 години, певица на "Пайнер". Една от звездите на "Планета Фолк ТВ!" И аз искам да участвам и да ми изтапанят Глория сред участниците и аз ще я избера, правейки се, че не я познавам!", "От самото начало се знаеше, че Надя пее. Никакъв съспенс този път", са само част от коментарите на ядосани зрители.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК