Любен Гоцев и Румен Петков изпратиха Мутафчийски, Маджо не се появи (обновена + снимки)

ЧАС ПИК

Любен Гоцев и Румен Петков изпратиха Мутафчийски, Маджо не се появи (обновена + снимки)

56277
на 07.11.2013
Любен Гоцев и Румен Петков изпратиха Мутафчийски, Маджо не се появи (обновена + снимки)

Охраната на олигарха иззе апарати от фотографи

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Над 150 души, сред които се открояваха Любен Гоцев, Румен Петков и Виктор Вълков, изпратиха Младен Мутафчийски до последния му дом в частното гробище в Бояна.

препоръчано

Траурната церемония протече при свръх мерки за сигурност. Охранителите прибраха няколко фотоапарата на репортери.

Поклонението започна с едночасова реч, в която близките на фона на тиха симфонична музика си спомниха хубавите моменти за Младен Мутафчийски.

Всички те го определиха като бодър и весел човек, който е ценял красивото и бяха категорични, че трябва да бъде изпратен с усмивка, а не с тъга.

Бе посочено, че Мутафчийски е бил голям колекционер на картини и любител на изкуството. Имал планове за бъдещо развитие в различни бизнес направления, сред които и хотелиерството.

Стана ясно, че още в училище, където всички му казвали Мето, той изпъквал с това да е лидер. Според най-близките му хора той е починал не от болест или злополука, а от злобата на хората, които винаги, когато някой се издигне нагоре, се опитвали да го дърпат надолу. 

Сред уважилите опелото бяха още Свилен Нейков, Красимир Стойчев, адвокат Менко Менков, прокурор Руси Алексиев, приятели, колеги и бизнесмени. Сред посетителите не бе Младен Михалев-Маджо, който бе съсед на Мутафчийски.

Съболезнователни телеграми до семейството на олигарха пристигнаха от цял свят.

Малко преди 14:00 часа погребението приключи и Мутафчийски беше положен в частната си гробница.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК