Любимата на Денис Теофиков си хвана ново гадже (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Любимата на Денис Теофиков си хвана ново гадже (СНИМКА)

13246
на 14.09.2022
Любимата на Денис Теофиков си хвана ново гадже (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гаджето на трагично загиналия роден изпълнител Денис Теофиков – гримьорката Алекса, бързо го прежали и вече може да се похвали с ново гадже.

препоръчано

Още преди да е минала и година от кончината на 21-годишния поп-фолк певец, от снимки в социалните мрежи се вижда как тя се прегръща в басейн с друг, който носи същото име - Денис. Само че не е от музикалните среди, а се занимава с бокс.

Голяма част от феновете на певеца скочиха срещу гримьорката, която след кончината на Теофиков заля със сърцераздирателни снимки и статуси мрежите, а след няколко месеца демонстрира щастие с друг.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DENIS GAYNOV (@gaynovdeniss)

 

 
 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - събират ли се лидерите на Кърниградска (НА ЖИВО) ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - събират ли се лидерите на "Кърниградска" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 148
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК