Любимци от "Откраднат живот" се събират отново в "Малката маркиза" (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Любимци от "Откраднат живот" се събират отново в "Малката маркиза" (ВИДЕО)

23742
на 09.10.2021
Любимци от Откраднат живот се събират отново в Малката маркиза (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Екранното семейство Фотеви от "Откраднат живот" - Ирина Митева и Васил Бинев, отново се събира на екран. Актьорите, които изиграха съпрузи и така бързо се превърнаха в любимци на зрителите на медицинския сериал, застанаха отново пред една камера, този път - за документалното заглавие "Малката маркиза".

препоръчано

Продукцията представлява искрена и поетична биография на Фани Попова-Мутафова, която е считана за най-продаваната авторка на български исторически романи на всички времена. Главната роля на писателката и журналистка, чиято съдба често е определяна като тежка и противоречива, се изпълнява от Митева.

"Аз не съм виновна, че съм родена да пиша. Човек пише така, както чувства", казва героинята в първия трейлър на "Малката маркиза". Историята в 60-минутния филм пък се води от Разказвач, в чийто глас със сигурност ще познаем Бинев.

Режисьор на продукцията е Станислав Дончев, а със сценария се заемат Елица Гоцева и Теодора Дончева. Филмът ще може да бъде гледан в рамките на тазгодишното издание на кино-литературния фестивал Синелибри. Първата прожекция ще се проведе на 23 октомври от 19 ч. Във Френския институт в България. Представяне на "Малката маркиза" ще има и през седмицата след това. 

">

Сподели:
Бомба x
Причини да се чувствате като в капан във връзката си Причини да се чувствате като в капан във връзката си
ПИК TV x
Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО) Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това