Любим участник на зрителите влиза в "Игри на волята" All Stars

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Любим участник на зрителите влиза в "Игри на волята" All Stars

16261
преди 8 часа
Любим участник на зрителите влиза в Игри на волята All Stars
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Eдин от най-запомнящите се участници в "Игри на волята" и вицешампион от сезон 5, Момчил Василев, се класира за All Stars сезона на приключенското риалити. Той спечели кастинг битката срещу MMA боеца Иво Тунов в зрелищен сблъсък и записа рекордна 29-та победа на Арената.

препоръчано

Племето на Силните, което беше посочило именно Момчил за свой фаворит, получи шанс да отлъчи един от своите преки съперници на Блатото.

Дуелът между двамата претенденти изпита тяхната издръжливост, концентрация и точност. Въпреки по-малкия си опит специалистът по бойни изкуства Тунов се движеше наравно с опонента си до самия край на битката. По-бързите реакции и добрите познания за играта позволиха на Момчил да триумфира и да подсигури своето място в звездния сезон на мащабното риалити.

След съгласуване с новодошлата в отбора - Пелипенко, Силните избраха да изпратят войника Димитър от племето на Гордите в изгнание. На негово място те решиха да върнат своята бивша съплеменничка Миряна, давайки ѝ шанс да продължи участието си в голямата игра.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК