ЛЮБОВНА ДРАМА: Дебора не иска сватба с бащата на сина си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЛЮБОВНА ДРАМА: Дебора не иска сватба с бащата на сина си

38233
на 10.07.2019
ЛЮБОВНА ДРАМА: Дебора не иска сватба с бащата на сина си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Дебора няма намерение да сключва брак с бащата на сина си. Той се роди преди 4 месеца и получи името Самуил.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Не съм почитателка на сватбите. За мен подписът не е от значение. Ако отношенията си вървят, те ще си вървят и без брак и сватба. Пък, не дай си Боже, се разделим, кой иска разправии с адвокати?!", заяви Дебора пред ежедневник.

С половинката си тя се запозна в Германия. Той е българин, но има бизнес в страната на Меркел. На този етип нито Дебора е готова да изостави България, нито партньорът й Германия. "Той много иска да се преместя там, но страната не ме влече. Свикнала съм тук, където са семейството и приятелите ми. Там ми е чуждо, терсене ми е, не говоря езика. За месец бих отишла, но не и за постоянно. Засега нещата си остават така. Таткото вече по-често си идва в България и остава за по-дълго. Откакто съм родила, е до мен", добави певицата.

Засега двамата не мислят за второ дете. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! Депутатите обсъждат на второ четене промени в Закона за българите, живеещи извън България (НА ЖИВО) ПИК TV! Депутатите обсъждат на второ четене промени в Закона за българите, живеещи извън България (НА ЖИВО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК