ЛЮБОВНА МЪКА: Изоставен мъж запали къщата на бившата си в Козлодуй

Крими

ЛЮБОВНА МЪКА: Изоставен мъж запали къщата на бившата си в Козлодуй

20731
на 12.08.2024
ЛЮБОВНА МЪКА: Изоставен мъж запали къщата на бившата си в Козлодуй
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прелъстен и изоставен мъж е запалил къщата на бившата си жена в Козлодуй, съобщиха от полицията във Враца.

препоръчано

Около 21:20 часа в неделя бил получен сигнал за горящия имот в крайдунавския град. Към мястото веднага били изпратени пожарникари, които потушили огъня.

За щастие няма пострадали хора, но къщата изгоряла напълно.

След бързи издирвателни мероприятия е установено, че пожарът е предизвикан умишлено от 54-годишен мъж от Козлодуй. Той е живял на семейни начала със собственичката на имота.

Двамата вече вече не били заедно и явно мъжа не е намерил друг начин да привлече внимание на изгората си и решил да я остави на улицата, подпалвайки дома й.

Обезумелият от любов е задържан за срок до 24 часа в районното управление в Козлодуй.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК