ЛЮБОВНИ ТРЕПЕТИ: Женят Русата Златка и Благо Джизъса в "Биг Брадър"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЛЮБОВНИ ТРЕПЕТИ: Женят Русата Златка и Благо Джизъса в "Биг Брадър"

53480
на 05.11.2018
 ЛЮБОВНИ ТРЕПЕТИ: Женят Русата Златка и Благо Джизъса в Биг Брадър
Автор:   ПИК

Нов годеж в Къщата на "Биг Брадър" се обсъжда като един от възможните пикантни сюжети, около който да се завърти интригата в сезона "Ол Старс" с надеждата риалити форматът да възстанови позагубените си рейтингови позиции. Продуцентите гласят за младоженци плеймейтката Златка Райкова и бившия футболен национал Благой Георгиев, говори се из телевизионните среди.

"Ол Старс" ще стартира на 5 ноември, със седмица по-рано от предварително планираната дата. Това се налага, тъй като финалът на ВИП сезона бе изтеглен заради ниския зрителски интерес към събитията в Къщата край Нови хан.
Джизъса и Русата Златка ще са най-скъпоплатените съквартиранти. Футболистът плейбой и плеймейтката са приели да заживеят край Нови хан срещу колосалната сума от 400 хил. лева, коментират запознати.

Само 50 от тях щели да отидат в банковата сметка на модната дизайнерка, а останалите ще прибере възлюбеният ѝ. Според запознати продуцентите планирали да сгодят двойката в Къщата, както миналата есен направиха с Даниел Петканов и Александра Богданска.
За разлика от ВИП сезона, който премина без чалга присъствие, на 5 ноември прага на имението ще прекрачи Емануела.

Станимир Гъмов също стяга куфарите. Кукловодът хич не се двоумил на офертата, тъй като с хонорара ще закърпи дупките в бюджета си. Три се очертават устатите дами този сезон - Жени Калканджиева, скандално жълтата водеща Албена Вулева и дизайнерката Миглена Каканашева. Плеймейтката Джулиана Гани, която тази години се разведе и си хвана нов мъж, пък ще разказва в ефир семейните си тайни. Под въпрос са още Лудия репортер Петканов и чалга дивата Мария.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (НА ЖИВО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК