Любов по мъжки! Евгени Минчев минава под венчило! (снимка)

ЧАС ПИК

Любов по мъжки! Евгени Минчев минава под венчило! (снимка)

78005
на 31.01.2015
Любов по мъжки! Евгени Минчев минава под венчило! (снимка)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиарът Евгени Минчев лети в облаците от любов с половинката си – младия модел Радослав Благоев.

препоръчано

Крехкото агънце е завъртяло главата на паркетния лъв и двамата буквално не се разделяли нито за миг. Чувствата на Лорда били споделени, като младокът имал само една-единствена цел – да радва гаджето си, а не да го използва.

Момъкът бил с ограничени финанси, но държал сам да си плаща сметките, а не да разчита на партньора си. Това трогнало "лорда" и той решил, че най-накрая е намерил голямата любов.

Минчев дори планирал пътуване до Лондон, ако всичко между тях върви като по вода, където смята да се омъжи за Радо, пише "Всеки ден".

Паркетният лъв бил наясно, че документът за брачен съюз не се признава в България, но държал публично да се обясни в любов на манекенчето и да спретнат церемония за чудо и приказ.

Двойката ще се врече във вярност това лято, разказват добре осведомени източници.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК