Любо Киров опасно близък с млад актьор

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Любо Киров опасно близък с млад актьор

24934
на 26.10.2021
Любо Киров опасно близък с млад актьор
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Любо Киров е станал подозрително близък с един от най-талантливите ни млади актьори. Това е Боян Арсов, който преди две години взе "Икар" за най-добра водеща мъжка роля, преборвайки номинирания в същата категория Владо Пенев. Момчето участва в последния клип на певеца – "Целуни ме".

препоръчано

Младия Боян е станал причина менторът от "Гласът на България" да се раздели с дългогодишния си приятел Мартин, твърдят източници на столичен таблоид.

Талантливият музикант бил силно впечатлен от Арсов, когото в артистичните среди наричат "момчето-театър". На своите 28 години той е постигнал изключителни успехи в професията си, за които много от по-възрастните му колеги дори не смеят да мечтаят.

Освен, че е носител на най-престижната награда за артистични изяви в страната ни, както и на няколко международни отличия, той играе в Сатиричния театър, театър "Азарян" и на сцената на Софийската опера и балет в хитовите мюзикъли "Клетниците" и "Мамма миа". Изявява се не само като актьор, но и като хореограф и костюмограф, работи и като асистент в НАТФИЗ.

Любо Киров, който е сред най-успешните ни и начетени музиканти, бил откровено респектиран от качествата на младия човек и искрено се възхищавал на интелекта, таланта и отдадеността му в изкуството.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК