Любо Стойков изрови СНИМКА на Гала от преди 30 години

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Любо Стойков изрови СНИМКА на Гала от преди 30 години

40275
на 17.11.2020
Любо Стойков изрови СНИМКА на Гала от преди 30 години
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Гала не е променила широката си усмивка в последните 30 години. Модният специалист Любомир Стойков показа своя снимка в инстаграм с водещата по време на ревю през 1992 година.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

По онова време тя е едно от момичета на късмета заедно с други ВИП-дами като Ива Екимова и Ирина Ялъмова и до дебюта й в "На кафе" я делят цели осем години.

Гала е най-дългогодишната водеща в българския телевизионен ефир. През 1992 година все още не е станала майка на единствената си дъщеря Мари Будева, но със сигурност е вече близка с бившия си съпруг Константин Будинов.

На снимката Гала показва екстравагантна прическа и голи рамене, но както знаем за нея не е проблем да се пуска дори без горнище на бански или сутиен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК