Вход
София
Времето в София 7 o C

Людмила Филипова в паника - синът й се разболя! Писателката се самоизолира, подозира COVID-19

Людмила Филипова в паника - синът й се разболя! Писателката се самоизолира, подозира COVID-19

на 29.10.2020
24850
0
Людмила Филипова в паника - синът й се разболя! Писателката се самоизолира, подозира COVID-19
Автор: ПИК
29.10.2020
0
24850

Писателката Людмила Филипова изпадна в паника. Синът й се разболя, а тя се самоизолира, защото подозира COVID-19.

"Синът ми е болен. С висока температура и всички симптоми на Ковид-19 при деца (то сега и няма други вируси по официални данни)."

Това написа във Фейсбук профила си Людмила Филипова. И добави:

"Утре е на скенер за белите дробове. Чакаме още и резултат от теста му, но от неговия клас вече има позитивни.

Всички деца от класа му са в карантина. Аз все още съм добре, спазвам всички мерки, но не бих могла да изпълнявам повече заявената от мен доброволна помощ към общината и болниците, за което съжалявам.

Болниците и медиците ни вече издишат напълно... Всяка помощ е важна, но няма как - самоизолирам се, макар още да нямаме данни от теста на сина ми, но съм длъжна.

Ужасно е да имаш болно дете и да трябва да спазваш мерки за изолация. Да му оставяш вечерята пред вратата на стаята...

Пиша този пост не, за да се оплаквам, а за да ви призова - пазете се и спазвайте мерките – помагат много, дори само, за да намалят вирусния „товар“, а оттам и тежестта на заболяването, ако последва. Ковид-19 и тази съдба в дома ви не пожелавам никому!

Вирусът го има и вече не жали и млади хора! Заведенията, училищата и университетите са наистина (както твърди световната официална статистика) сред най-опасните огнища – защото там мерките са почти невъзможни.

Моля ви - ако не можете да поемете доброволна помощ към болниците, то поне пазете себе си и останалите, за да помогнете на останалите все още здрави медици да помагат на нуждаещите се!

Положението у нас е зловещо - имаме повече новозаразени и починали дори от 90 милионната Турция и сме в ТОП за Европа. Знам, че ви се живее, и на мен ми се живее, но има моменти, когато трябва да се мобилизираме в името на здравето и живота.

Подобна пандемия не сме имали от Испанския грип преди век. Тогава втората и третата вълна са били най-смъртоносни, защото хората са се бунтували срещу маските.

Свинският грип е нищо сравнение с Ковид-19. А данни за по-стара Корона вирус епидемия не трябва да ви обърква - сегашната е шестата по ред - първата е още през 12-и век, когато кръстоносният поход на християните губи срещу по-добрата хигиена на мюсюлманите, наложена им от религията. Просто за информация.

Носете маски, спазвайте дистанция и си мийте често ръцете. И не последно - каквато и да е форма на стаден и /или личен имунитет вече доказано не съществува за Ковид-19."

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19078
архив

Мъжки кит, плувайки около женския, казал укорително: - Колко страни, стотици екологични организации, видни политически лидери, милиони хора - всички те се стремят нашият вид да оцеле, а ти ми казваш, че те боли главата

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x