Люси Дяковска подкара трактор в "Кайлъка"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Люси Дяковска подкара трактор в "Кайлъка"

17290
на 30.11.2020
Люси Дяковска подкара трактор в Кайлъка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата Люси Дяковска има на сърце кауза, която е свързана с родния й град Плевен. Лъчезарната червенокоска е насочила усилия да облагороди местност "Кайлъка" и парка, който се намира там.

препоръчано

"Може би от около 30 години една голяма част от този парк не е била чистена, алеите бяха застлани с биомаса", обясни пред Нова тв Дяковска.

В името на каузата певицата дори се е качила на трактор. Огромна помощ с техниката за каузата оказват строителни фирми в града, пише "Монитор".

"Целият този процес е свързан с множество разрешителни. Нашата цел е да възстановим парка, а не просто да го изчистим", категорична е Люси.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК