ЛЮТ СКАНДАЛ В "ПАНОРАМА": Расате плаши "руски чехъл" с шамари, Чикагото ще беси "илюминати" - Бойко Василев едва ги озаптява

Час Пик ГЛАВНА

ЛЮТ СКАНДАЛ В "ПАНОРАМА": Расате плаши "руски чехъл" с шамари, Чикагото ще беси "илюминати" - Бойко Василев едва ги озаптява

78649
на 10.03.2023
ЛЮТ СКАНДАЛ В ПАНОРАМА: Расате плаши руски чехъл с шамари, Чикагото ще беси илюминати - Бойко Василев едва ги озаптява
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Грозни сцени белязаха предизборния дебат в предаването „Панорама“ по БНТ. Водещият не успя да озапти представителят на Български национален съюз – НД Боян Расате и Венцислав Ангелов от Народна партия „Истината и само истината“.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В началото дебатът вървеше в нормален и уважителен тон. Политиците казаха приоритетит е на политическите формации, които представляват. В един момент ситуацията излезе от контрол. Повод за това станаха думи на Расате, който посочи, че част от виновните за това българите да сме зле в момента, стояли в студиото. „Трябва да изкореним злото от корен. Представителите на номенклатурата от БКП, които заграбиха предприятията от хората и се облагодетелстваха, трябва да бъдат наказани“, започна той.

Д-р Румен Вълов Петков от „Левицата“ изпусна репликата: „В студиото стана доста весело“.

Тези думи взривиха атмосферата. Последва залп от закани от страна на Боян Расате: „На вас може да ви е весело, но вие пропиляхте живота на нашите родители, на нашите деца и внуци. Освен да станем и да ви бием по един шамар, за да не ви е толкова весело, друго не ни остава“, каза той.

Според него формулата да живеем по-добре е исторически отиграна. „Когато имаме геноцид, трябва да се посочат виновните от бившата номенклатура, която се вклинили като паразит в бедния български народ и му изсмуква жизнените сили, докато те си живеят в скъпите вили. Тези хора трябва да бъдат наказани. Дали ще ги бесим, застреляме или нещо друго – все едно. Бившите комунисти живеят като паразит върху бедния български народ и това трябва да спре. Когато народът се надигне времето при Пиночет ще им се стори като приказка“, заяви националистът.

Симеон Славчев от МИР коментира, че целта на тяхната формация е да постигнем неутралитет на България, освен това да бъдем зона на мира, но и да се осигури на гражданите прякото участие в национални допитвания“.

Д-р Румен Вълов Петков също се обяви за запазването на мира в региона.

Венцислав Ангелов (известен също и като Чикагото) от Народна партия „Истината и само истината“ посочи, че живеем във времена, в които лъжата и измамата са доминиращи. „Най-важните приоритети е че нашите майки и бащи бяха измамени. Ние сме длъжни да спрем този разпад“, подчерта той.

Чикагото се набра и на "ционистите от цял свят", но Бойко Василев го помоли да не повдига тази тема "точно на този ден". Въпреки примиренческия тон на водещия, Ангелов заяви, че рано или късно всеки ще си получи своето, а всички "илюминати" ще бъдат избесени. 

„Крайно време е България да предложи място, където да се постигнат мирни преговори. Мир се постига с преговори“, изтъкна Славчев, по повод войната в Украйна.

„Не мога да търпя това словоблудство“, не се стърпя Боян Расате. „Това са думи на платени руски мекерета. Когато има агресор мир не се постига с приказки или на колене“, отвърна му Расате.

Славчев се обърна към водещия и му направи забележка, че е крайно време хора, които са били осъждани да не могат да взимат участие в телевизионен ефир.

Последва нов скандал: „Ти си руски чехъл“, отвърна му Расате. Националистът каза още, че той е бил арестуван, осъждан и бит защото има ясна позиция, която отстоява, докато „руският чехъл“ е стоял някъде скрит. Той добави, че трябва да се забранява на партии да участват на избори, само тогава, когато се приеме закон за лустрацията.

„Това, което става в Украйна е жалко, защото сме братски народи. Ние не можем да не боледуваме за това, което става. Думата, която трябва да се чувства по-често в Парламента е „мир“. България по никакъв начин не бива да се замесва в тази война. България е зона на мира и трябва да се направи всичко възможни всички партии да се обединят и да се разберат как да реализират подобна политика“, призова Румен Петков.

„Всички проблеми можем да решим, но само когато загърбим рубладжиите“, убеден в Расате.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК