ЛЯТНА ПРОЛЕТ! Слънцето грее щедро през целия ден, температурите удрят 28 градуса

Акценти

ЛЯТНА ПРОЛЕТ! Слънцето грее щедро през целия ден, температурите удрят 28 градуса

10306
на 07.06.2023
ЛЯТНА ПРОЛЕТ! Слънцето грее щедро през целия ден, температурите удрят 28 градуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Вятърът ще е слаб, в Източна България след обяд умерен, от изток. Максималните температури ще останат без съществена промяна - между 23° и 28°, в София - около 24°.

препоръчано

В планините ще има разкъсана висока облачност, над масивите в Западна България - и купеста, и на места там, главно в следобедните часове, ще превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток, по най-високите върхове - от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК