Магия на живо: Илюзионист със зрелищна демонстрация на левитация върху движещ се автомобил

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Магия на живо: Илюзионист със зрелищна демонстрация на левитация върху движещ се автомобил

18822
на 28.06.2020
Магия на живо: Илюзионист със зрелищна демонстрация на левитация върху движещ се автомобил
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младият илюзионист Валери Иванов-Жокера предизвика истински фурор по улиците на София в петък, след като на живо демонстрира левитация върху покрива на движещ се бус.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Иванов говори за екстремното си преживяване пред БТВ.

„Опитах да разнообразя ежедневието на хората – коменитар илюзионистът. – Хората наистина бяха доста впечатлени. Вадеха телефони, снимаха, след като в петък го направихме по улиците на София. Най интересно бе, когато спирахме на светофари. Върху буса си правех левитацията и си говорех с хората около мен. Те питаха как точно става това. Сред коментарите имаше и такива, че имам желязо в крака, но това няма как да стане. Препоръчвам да не се изпълнява този номер. Ужасно е рисковано. Във всяка една секунда човек може да падне и да се размаже”.

Валери Иванов-Жокера разказа, че се занимава с илюзия13-годишен.

„Майка ми веднага ме подкрепи, но като станах на 17 - 18 години, тя започна да настоява да се занимавам с друго, но не я послушах – признава Валери. - Само с това се занимавам. Имаме доста добре развит канал в „Ютюб”.

В студиото на БТВ илюзионистът демонстрира как се отключва чужд мобилен телефон за секунди.

„Често ме питат защо точно Жокера е артисти5чното ми име – добави илюзионистът. -  Преди първото ми участие се чудех как да се представям и така една карта си представих и излезе жокер като символ и така”.

Валери Иванов каза още, че подготвя вече нов нов проект, който ще е доста екстремен.

„Може би десетина пъти по-екстремен от този, който демонстрирах сега с левитацията върху движещия се бус”, добави Иванов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК