Маги Вълчанова изпусна милионера и се принуди да...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Маги Вълчанова изпусна милионера и се принуди да...

27064
преди 4 часа
Маги Вълчанова изпусна милионера и се принуди да...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Една от най-известните носителки на короната "Мис България Вселена" - Маги Вълчанова, се издържа основно от груповите тренировки. Води ги в един от най-големите фитнес центрове в София. Освен това тя тренира заети бизнесдами в домовете им, изготвя им и индивидуални хранителни програми, пише столичен таблоид.

препоръчано

Идеята за това начинание се появява, след като преди 7 години брюнетката решава да рестартира живота си. Тогава се развежда с милионер и отваря чисто нова страница. Програмите, върху които работи, са насочени изцяло към ангажираните дами.

Като помощник в начинанието си приема образованието си като лицензиран фитнес инструктор от НСА и федерацията по културизъм в България. Неслучайно я наричат Тялото заради пропорциите на фигурата й, която от години поддържа активно със спорт. Така влиза в старата си форма и след двете бременности, по време на които качва по 25 кг.

Цената на една тренировка с Маги в момента е 40 лева, но тя има доста работа и си докарва по 3-4 бона месечно от клиенти, разкриват нейни приятелки.

През 2017 г. Вълчанова се раздели със застрахователния бос Румен Георгиев, като краят на брака им настъпи след негова авантюра с друга жена. Двамата имат две деца - Румен-младши и Андрей. Те останаха при майка си, а таткото има определено време, което да прекарва с тях.

През годините на брака си Маги и мъжът й поддържаха изключително висок стандарт на живот, имаха бавачка и прислуга, а бившата Мис България караше коли за стотици хиляди левове.

Според близки на Маги тя е получила доста скромна издръжка на фона на финансовото състояние на бившия си съпруг. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че...
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК