Маги Сидерова нахока младите колежки

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Маги Сидерова нахока младите колежки

10461
на 13.02.2022
Маги Сидерова нахока младите колежки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Маги Сидерова станала моделка в тролея на път за училище, разкрива самата тя. В началото на 90-те години модния корифей Петър Генадиев не успява да остане равнодушен при вида на момичето с екзотична красота и черна буйна коса, което се вози в тролей на столичния градски транспорт.

препоръчано

Отива при нея и й предлага работа като модел. По това време няма много агенции, а манекенската професия не е много популярна. Маги няма амбиции за модата, но все пак се прибира в къщи с визитка в ръка и сериозен ентусиазъм.

Баща й не особено доволен от идеята дъщеря му да бъде модел, а и тя самата мечтаела да стане художничка. Тогава е ученичка в Бастилията и според родителите й има по-важни неща, с които да се занимава.

Последвало дълго убеждаване. Заветното "Да" идва, след като реномето на господин Генадиев е проверено в популярните модни списания по онова време "Ева" и "Божур". Така Маги стъпва на модния подиум.

"Е, манекенската професия и тогава не беше нещо, на което да се гледа супер сериозно, но беше работа, с която се изкарват допълнителни пари", споделя Сидерова.

Маги с радост си спомня за моментите от форумите на българската мода, на които е участвала. "На кастинг се ходеше напълно естествен, без грим, без дълги нокти, без татуировки, по това време нямаш екстеншъни и изкуствени мигли. И нищо, че вече ни познаваха, трябваше да минем през кастинг. Това и до днес е така по света. Работещи модели с два метра маникюр и татуировки има само в България", възмущава се Маги пред "Телеграф".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК